Sponsorer & Partners

Tävlingen arrangeras i samarbete med ett antal partners och sponsorer från Åland och Roslagen. Tillsammans arbetar vi för att förstärka entreprenörskap och tillväxt i regionen Rosland.

"Syftet med Skraknästet är att ta fram företagsidéer som kan växa både regionalt och internationellt – helt enkelt att göra bättre affärer.”

“Vi på Paf är stolt sponsor av Skraknästet och Roslandsminglet. Vi tycker att det är oerhört positivt med initiativ som uppmärksammar regionen vi verkar inom och de många fina företag och skickliga entreprenörer som finns där.”

”För oss är entreprenörstävlingen Skraknästet ett bra sätt att stödja och hjälpa lokala entreprenörer att utvecklas på hemmaplan.”

”För oss är det viktigt att bidra till utveckling av idérika företagare för att få stark tillväxt i vårt närområde.”

"Nya företagare och affärsidéer är det bästa vi vet. Vi ser fram emot att få hjälpa framtidens företag med smarta webblösningar och tilltalande design."

”För oss som Tillväxtmentorer är det naturligt att stödja lokala entreprenörer med tillväxtambitioner.”

”Business Lab Åland och region Rosland är en plats för driftiga entrepre- nörer. Skraknästet ger en inspirerande möjligheter för den med tävlingslust och nya idéer. Tillsammans skapar vi liv, aktivitet och nya affärsmöjligheter."

"Roslänningar har rest med Viking Line sedan 1959 och vi stöder gärna entreprenörer som utvecklar den här företagsamma regionen.”

"Som entreprenör är en stor utmaning att klara av att synas i förhållande till budgeten. Visibia vill hjälpa små och nystartade företag med sin synlighet och därmed få ut sin marknadsföring på bästa sätt. Både genom att ta fram produkter men även genom att vara ett bollplank i vad som finns och behövs"

Sponsorer